Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivative për 24 orët e ardhshme.

Siç njofton ministria, transmeton Express, çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës është si në vijim.

“Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.86 eurocentë për litër; Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.74 eurocentë për litër; Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78 eurocentë për litër. Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 28/06/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit”, njofton ministria, transmeton Express.

Ndërkohë dje nafta ishte 1 cent më lirë, 1.85.

Në një prononcim për Gazetën Express, kryeinspektorja e MINT Lebibe Haliti, tha të hënën se çmimet mund të ndryshojnë çdo ditë, varësisht nga çmimi i furnizimit.

SHPËRNDAJE