Sonte  në Discoteken INSOMNIA te Lausannes  do ta kallin Sabri Fejzullahu dhe Dafina Zeqiri

insss

Sonte  në Discoteken INSOMNIA te Lausannes  do ta kallin Sabri Fejzullahu dhe Dafina Zeqiri

Sonte  në Discoteken INSOMNIA  do ta bojne sabah, do ta kallin Sabri Fejzullahu dhe Dafina Zeqiri. Insomnia është një nder diskotekat më të mëdhaja shqiptare në Zvicër.

INSOMNIA disco clubLausanne Zi En Reculan
1024 ECUBLEN (VD)

Mob1: +41 (0) 79 230 66 38
Mob2: +41 (0) 76 306 79 21
Mail: [email protected]
web: www.insomniadiscoclub.ch

SHPËRNDAJE