SALMA HAYEK FLET PËR “PRESHEVA JONË” PËR KOSOVËN DHE SHQIPTARËT
Aktorja  e njohur e Hollivoodit Salma Hayek në këtë bisedë për agjencinë informative kombëtare „Presheva Jonë“ flet pos për shqiptarët dhe Kosovën edhe për angazhimin e saj humintar si ambasador e OKB-së.
Po ashtu nesër mund të mësoni edhe mbi  karriën e saj të pasur filmike të yllit të kinematografisë botërore nga mosha 18 vjecare nga Meksika, në Amerikë, në dritat e kamerave të Hollivoodit deri në Gjenevë si ambasadore…Pra  “sabër” deri nesër, qëndroni me ne, “Presheva Jonë” është dicka më shumë se agjenci informative…
SHPËRNDAJE