bukafurraPRESHEVË, 8 gusht  -“Shqiptarët hanë bukën nga mielli i bledre nga Sserbia dhe Ruisa të destinuara për kafshët..” (“Albanci jedu hleb od srpskog i ruskog brašna namenjenog životinjama“) ehste ky titulli i meidave serbe qe kane dlaur sot ne faqet e para te gazetave, transmerotn agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Fabrikat dhe furrat shqiptare që pjekin bukë kane origjinën nga gruri i blerë nga Serbia dhe Rusia. Një vit më parë, pas ndalimit të importeve të qeverisë kosovare të miellit, grurit nga Serbia u ngrit menjëherë panik në lidhje me disa bukë kancerogjene, e cila është bërë nga mielli i cilësisë së dobët.

“Presheva jkonë ka mësuar se mielli i ardhur nga fabrikat serbe ne drejtim të Shqipërisë nuk plotësojnë kushtet normale dhe asnjë standardet për ushqim dhe ai eshte i infektuara me të gjitha llojet e viruseve, mielli ky qe ishte i dedikuar me parë edhe për ne Kosovë.  Sipas mediave serbe, Ministri shqiptar i Bujqësisë i dha garanci se mielli i cili vjen nga Serbia është i pastër, por ne fakt pas anliazve doli e kunderta qae del se shqiptaret hanë bukë te mukër nga Serbia dhe Rusia ?!

SHPËRNDAJE