e-tmerrshme-ja-si-e-rrahun-f-euml-mij-euml-n-palestinez-polic-euml-t-e-izraelit-video-18_hdNë internet shfaqet videoja ku me mizori të paparë policët izraelitë godasin në kokë fëmijën palestinez.

Ky incident do të acarojë edhe më shumë raportet mes Palestinës dhe Izraelit, sidomos pas rrëmbimit dhe likuidimit të mëparshëm të një të riu palestinez që është djegur i gjallë.

Fëmija në xhirim është 15 vjeçari Tariq Khdeirm, kushëri i të vrarit Mohamed Abu Khdeir.

Xhirimi i mëposhtëm nuk preferohet të shikohet nga personat e mitur dhe të ndjeshëm.

http://youtu.be/w5N7ZKfitew

SHPËRNDAJE