Është ndërtuar nga betoni dhe nga materialet e tjera të forta, mirëpo për dallim nga shtëpitë klasike, konstruksioni i saj mund të paketohet sërish dhe të vendoset diku tjetër. Shtëpi të cilën mund ta paketoni dhe të shpërnguleni diku tjetër?

 

Për vetëm disa orë këtë shtëpi mund ta “vendosni” në cilindo lokacion tjetër

Kjo shtëpi është ndërtuar nga betonidhe nga materialet e tjera të forta, mirëpo për dallim nga shtëpitë klasike, konstruksioni i saj mund të paketohet sërish dhe të vendoset diku tjetër.

Kuzhina, banja dhe dhoma e gjumitjanë të vendosura prapa, në mënyrë që banuesit të saj t’i sigurojë privatësinë, ndërsa përpara është muri i qelqtë i cili siguron dritë të mjaftueshme.

 

Panelet solare në kulm prodhojnë energji, ndërsa shtëpitë janë modulare, andaj mund të vendosen e

Në saje të betonit të izoluar me vakuum, temperatura në shtëpi është mjaft e përshtatshme, qoftë verës, qoftë dimrit. Projektuesit nga Kodasema thonë që në këtë objekt mund të jetoni, mund ta shfrytëzoni si shtëpizë për pushim, zyrë, për punëtori, klasë mësimi, kafene dhe për çfarëdo që ju bie ndërmend

SHPËRNDAJE