pollllHaute-Savoie (F), 3 gusht -Nje Gjykatë franceze sot ka dënuar një  shqiptar trafiaknt i njohur i drogës në Saint-Julien (F) në mes të 2011 dhe 2014, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar minsitrise publike lokale.

Gjykata në Thonon-les-Bains (F) i dha pesë vjet burg një trafikanti shqiptar per pluhur drgoe (heroinë në kokainë)  Njeriu kishte punuar në mes të 2011 dhe 2014 në Saint-Julien, ku ai kishte gjashtëdhjetë kiléinetë. Gjatë kësaj periudhe, ai e kishte shpernadre dyzet kilogramë drogë. Shumica e transaksioneve u zhvillua në parkingun e një zonë të madhe të qytetit kufitar. Pluhur tranzit edhe nëpërmjet një bajgë qen në plehra: një copë 480 gram heroinë u gjet nga një kalimtar, i cili kishte shkaktuar fillimin e hetimit.

SHPËRNDAJE