albbbserbbBeograd -Policia duket se i ka rënë gjurmëve për te ndriçuar një vrasje misterioze mbi inspektorin e Përgjithshëm të Departamentit të Tretë të SUP-it ne Beogradit Dragan Radishic, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve te “Vecernje Novosti” e cila thirret se zbulim është bere sipas një sistemi rus.

 

Nje shqiptar vret inspektori serbë n’midis Beograd-it. Kjo zbulohet tash pas 20 vitesh pas  vrasje se  inspektorit serb ?!

 

Një shqiptar vret inspektori serbë n’midis Beograd-it. Kjo zbulohet tash pas 20 vitesh pas vrasje se inspektorit serb ?! Sipas medieve serbe ky “është hetimi 20-vjeçare, një nga vrasjet e para të mafia në rrugët e Beogradit, që ishte në sajë të sistemit rus për përpunimin shenjat e gishtave. Nga një distancë e afërt inspektorët u pushuan nga puna 18 të shtëna, ka shumë të ngjarë nga “Scorpion” dhe shumica e plumbat goditi atë në kokë. Dhe tash kur flitet për “atësitë e hetimeve serbe” ne Serbi deri ne Nish jane deshmuar, por cuditerisht jo edhe deri ne Preshevë ?! Shtrohet pyetja ne Luginën e Preshevës, pas luftë janë vrarë e zhdukur mbi 20 shqiptare civile, intelektual, deputet e biznesmen te njohur dhe pse kjo aftësi e hetueseve serb deri tash nuk u dëshmua ?! ka shkruar “Presheva Jonë”

 

Në bazë të një gjurmë gishtash nga skena, pas dy dekadave të ekzekutimeve, është identifikuar shqiptari, një ish-tregtari të këmbimit valutor në Beograd, si kryes të drejtpërdrejtë të krimeve. Sipas këtyre te dhënave, ne Beograd, shqiptar, emri i të cilit nuk është publikuar ende, është i fshehur për vite në Lindjen e Mesme dhe policia serbe e aspak gjetur atë, dhe së shpejti do të fillojnë procesin për ekstradimin e tij. Gjurmët e krimit inspektorëve skena Radišića të futur në sistemin e ri përkoi me gjurmët e gishtave të një njeriu i cili u arrestua më pas për trajtimin në valutë të huaj. Ky shqiptarë mes viteve nëntëdhjetë ka grupin e tij  tregtarë të këmbimit valutor në rrugët e Beogradit. Dyshohet se ai ka punësuar një nga kriminelët më të mëdhenj, për shkak të vrasjeve të tjera pas Radishicit. Supozohet se krimi është kryer për para, por pas vrasjes ai u strehua në Kosovë.

SHPËRNDAJE