L’image contient peut-être : 2 personnes, personnes souriantes, personnes debout, ciel, plein air et eau

Shqiptare nëpër zemër te Serbisë Jagodines, neq ender te ektij qyteti  shetisin me  shqiponjë në gjoks, dërgoi një mesazh të përzemërt për serbët se si kane toelrance shqiptaret (VIDEO) ndaj feve, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Ne qytetin serb në Jagodininë eshet mbajtru Marathona e terte ku ka marrë pjesë në vrapues të distancave të gjata, ku ne mesin e 10 vende evropiane ishte edhe vrapues nga Tirana.

Shqiptari Emir Sotiri kishte tronditur gazeatret e mediave serbe, ku ai u aparqit ne zmer te Serbisë ne Jaogdë  një këmishë me shqiponjë ne gjok dhe ai mbante një flamurin kuqezi.  Ai ka folur  për RTS dhe TV “Palma Plus” per mjesëmarrjen e tij ne këte marathon i cili u tregua i suksesshem, me vend te merituar, nder te paret ne vrapë.

Mediat serbe perkujtojne “traumat” kur shtatë ditë më parë, një histori pak më ndryshe nga Novi Sad shkaktuan tmerr në Serbi te cilet dolen me flamurin shqiptar në mes të urës Varadin për të marrë fotografi me kalanë Petrovardinska mu ne përvjetorin e bombardimeve të NATO-s e cila ure ishte hedhur ne hava..

 

SHPËRNDAJE