SHOKUESE DHE E DHIMBSHME: Britney Sperars në “Talent X Factor” përballë me një ish-dashnor. Salla mbushet në lotë e vajë / Foto + Video…VAZHDON..por përmes LIKE  (për të mbrojtur nga fëmjët -18) për të shikuar më tutje fotot dhe videon

 

     [wp-like-locker]Mos harroni se nuk mbetet asgjë  për n’atë  “dynja”…kur keni pasur një dashnor apo dashnore..mos mendoni se gjithcka ka përunfunduar…Kështu duket të kishte menduar edhe Britney Spears..Asaj, plotë pas dhjetë vitesh i doli ballpërballë  një ish-dashnor me emrin Don Philip…edhe ate para miliona shikuesish në shou tv amerikan në “Talent X Factor”,  njofton agjencia informative “Presheva Jonë”

New York, 13 shtator
Emisononi shou “Talenti X Factor”  sapo ka filluar sezonin e tij të dytë në Shtetet e Bashkuara. Me një juri dhe krejt të re! Paula Abdul, Nicole Scherzinger si dhe Britney Spears, e cila duket të jetë e përkryer  në rolin e saj të gjyqtares së vështirë.

Britney pasur mundësi që menjëherë ta dëshmojë  paanshmërinë e tsaj absolut. Në emisonie fundit shou “Talenti X Factor”,   ku përgjedhen kengëtarët e tinj më të mirë, ajo papritmas bia ballapërball me një ish-dashnor me emrin Don Philip, i cili dhjetë vjet më parë e kishte shoqëruar në turneun e saj, ishte miku, dashnori ndohshta i parë i saj.

 

Paraqitja e tij në skenë për Britney Spears  i vjen  sikur prej qielle, kjo vizitë e padëshiruehsme hop-hop..?! E cla në fillim mbet gojhapur pa kteskt ! Për fat të keq, pasi që këtë epokë të lavdishme, karriera Donit nuk kishteavancuar dhe kjo është mënyra për 31 vjeçarin, të gjendjes mbrëmë joradtësisht në mesin e kandidatëve të “X Factor” vetëm  e vetëm për ta takuar ish-dashnoren Britney Spears  .  Ai, natyrisht,tepër i  emocionuar për të gjetur mikeshën, dashonren e e tij të vjetër edhe ate në frontin e miliona shikuesve.

 

 

Britney Spears me Don Philip para dhjetë vjetësh..

Doni nëskenë para Britney Spears nisi me kngën “Halo” nga Beyonce, i cli e nsi, por fillimisht u lidh knëga në gjuhë..dhe mezi e qiti deri në funds nga malli, amocionet dhe dahsuria që kishte për Britney Spears…ju mund ta shifni poshtë këtë dhe në  video më poshtë të siguruar nga agjencia informative “Presheva Jonë”:


Ashtu si të gjithë të tjerët, edhe Britney shpejt e kuptuan, duke i thn¨në  Donit “nuk të vazhdojë aventurën”.  Ajo gjen fjlaë dhe i përjgigjet megjithatë: “Ti ke kaluar ndoshta shumë momente të vështira përgjatë viteve, por zëri juaj nuk është me të vërtetë deri në standardet e X Factor…Gjithsesi, ju keni hsumëmerita, por kësaj ardhe nuk kaloni..”
Doni la kngën dhe salën  mne plotë lot,  gjendje kjo  e cila preku edhe publikun dhe lotët mbuluan edhe të prnaishmit në sallë. Kurse Doni,  duke lenë skenën brohorit me vajë: “Ju keni parë sytë e Britney! Ndihem se e kam ofenduar. Unë nuk dua të lënduar Britney! Unë nuk jam aq i keq, Britney!..”

“.  Ngushëlluar se Britney është shëruar shpejt nga tragjedia e tmerrshme. Kur Simon Cowell, ka pyetur Britney Spears  si si ndihet nga ky prezentim, ajo ështëpërjgigjur shkurt se “ishte një ment i vështirë e vështirë” në jetën e saj.[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE