The “tuqka”, Shkendije says it has 100% original…Shkëdija thotë se të miat janë origjinale 100 %, ato janë “prodhim” vendor made in Kosova.  Po, sipas jush cilat janë më të mira, të Shkëndijës apo të kësaj Kardashianit…shikoni, shikoni, analizoni, argëtohuni…shikoni, por mos prekni  :-))) ..wauuu…hëmmmm..? VAZHDON përmes LIKE...

[wp-like-locker]Edhe pse kohë të gjatë nuk kemi dëgjuar ndonjë këngë të re, madje as nuk e kemi parë kohë të gjatë ndonjë klip nga këngëtarja Shkendije Mujaj, ajo po tregon diçka tjetër të veçantë që ka. Është fjala për të pasmet e saj, të cilat thotë se i ka 100 % origjinale.

Ajo ndihet mirë për faktin që të pasmet e saj janë në formë, madje derisa në rrjetin social Facebook, bëhej një votim për të pasmet e këngëtareve, ajo kërkonte nga fansat që të pëlqeheshin të sajat dhe kjo e pati renditur në vendin e tretë.

 

Meqë sot Shkëndija bëri të ditur se i ka vithet 100% origjinal siq ja ka falur zoti, atherë një krahasim i tillë mund të jetë i mundur për të marrur mendimin e lexuesve se cila i ka me origjinal dhe me t’mdhaja.

Tuqkat e Kim-iKurse tani, siç transmeton Kosovapress, ajo ka publikuar një foto, të cilën me buzëqeshje, dhe e ka komentuar duke thënë se “100 % origjinale i kam, falë të madhit Zot”.
Shkendija
Kimi Collection
Shkendija
Shkendija
Kimi
Shkendija
Kimi
Shkendija
Kimi
Shkendija
Kimi

[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

 

 

SHPËRNDAJE