Nga titulli i lartëpëshënuar mund të kuptohet se pasaporta të Republikës së Kosovës posedojnë edhe serbët. Pra, u muar vesh se sa sa kosovarë kanë pasaporta të Serbisë. Sipas burimeve të Bernës ata janë ose më shumë se 160 mijë ose më pakë, kryesorja nën 100 mijë nuk janë, n’daq pak, n’daq shumë,

Për ne si medium kombëtar nuk vlejnë shifrat, por vlenë e vërteta se paska shqiptarë (Kosova) në Zvicër që ende paska pasaportë të Serbisë ( ?! ) coftë ai edhe një.  Kurse, kemi një rast të një serbi se ka refuzuar dokumentin e  Zvcrës me mbishkrimin “Republika e Kosovës” ?!…Po  sa qytetarë të Serbisë kanë pasaportat e Republiës së Kosovës. Nesër mund të mësoni ekskluzive nga agjencia informative kombëtare  « Presheva jonë». Agjencia juaj dhe e jona tashmë eshte bërë jo vetëm agjenci informative por edhe tribunë debatesh,  një departament i statistikave të sakta të mledhura nga gazetarët tanë në terrren duke u shyrbyer nga burimet  e organeve kompetente. Ja se cfare thonë  autoritet nga Ministria e Punëve të Brendshme të Kosovës lidhur me qytetarët e Serbisë me pasaporta të Kosovës. Po kush janë këta, sa janë, pse preferojnë pasaportën e Republikës së Kosovës..pra për gjitha këto nesër vetëm  tek «Presheva Jonë»…

SHPËRNDAJE