Nga sot e deri më 7 tetor shënohet java e të ushqyerit me qumësht të gjirit dhe për nderë të kësja jave, do të mbahet një marsh nga hoteli Grand deri te Teatri Kombtar.
Ky marsh fillon në ora 11 dhe është organizuar nga organizata Kosova Health Foundation, Zyra e UNICEF-it në Kosovë dhe Kryqi i Kuq i Kosovës në bashkëpunim me Ministrin e Shëndetësisë. Pjesëmarrës në këtë marsh do të jenë Dr. Hyseini, Zëvendës Ministër i Shëndetësisë, Znj. Kusari-Lila, Zëvendës Kryeministre dhe Ministre e Tregtisë dhe Industrisë dhe përfaqsuesit e zyrës së Unicefit në Kosovë, OBSH-së, të Kryqit të Kuq, profesionistë shëndetësor dhe vullnetar.

SHPËRNDAJE