Komentatori sportiv shqiptare, Dritan Shakohoxha, ka folur ne t7 ne lidhje me ate qe ka tronditur gjithe opinionin shqiptare, e qe ka te beje me organizimin e paralajmeruar nga Federata Shqiptare e Futbollit, se bashke me Federaten Serbe te Futbollit ta organizojne Euro2027 per U21.

Shakohoxha nder te tjera akuzoi Federaten e Futbollit Shqiptare se po duan me apo pa vetedije, me apo pa deshire po e rehabilitojne Serbine, cka ka lene te kuptohet se politika ka mundesi te kete ndikim ne kete qeshtje, apo konkretisht, mund te kemi ndonje loje te piset mes Presidentit serb Vuciq dhe kryeministrit shqiptare Edi Rama.

Cka na bene te mendojme keshtu jane disa veprime viteve te fundit te Rama dhe Vuciq si ato ftesat e pa rreshtura te “Shqiperise” qe serbet te pushojne ne bregdetin shqiptare, eshte nje tendence e cuditshme e shtetit shqiptare qe ta le si ne harrese te kaluaren kriminale te Serbise mbi shqiptaret e Kosoves.

SHPËRNDAJE