Preshevë, 25 korrik  -Policia serbe ne bashkepuinim me BIA-n po vazhdon luften kunder korrupcionit, krimit te organizuar ne Serbi, cka gati ne cdo jave arreston dhjetra apo qindra persona. IOperacioi  i fundit i plicise serbe i qujatur “Ares” ka rezoltuar mearerstimin e  251 personave, pas atyre 367, dite me pare, kunder te cileve eshte ngritur kallëzime penale, ka thene shefi i policise Nebojsha Stefanovic, mkinister i MUP-it, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Boegradi po “carmatos” Serbinë. Kapet arsenal i madh i armëve ne disa qytete.. 

Tanjug ka shkruar duke cituar ministrin Stefanovic se “anëtarët e MUP-it në pesë ditët e fundit të vazhdueshme me aktivitetet në luftimin e krimit të përgjithshme në territorin e tërë Serbisë, duke punuar ditë e natë policinë larguar atë nga rrugët e një sasi të konsiderueshme të armëve. Në këtë aksion konfiskuar 66 pushkë, dy prej tyre automatike, 44 pistoleta, një ku të dy automatike, gjashtë granata, disa kilogramë eksploziv dhe mijëra municione “,

Ai theksoi se në komunën e Zajecar gjeti një seminar të plotë për të bërë armë ilegale dhe municion.

“Policia dhe në të kaluarën ka punuar intensivisht në arrestimin e shpërndarësve të drogës, të cilët janë në këtë veprim kishte në posedim të tij më shumë se 27 kilogramë drogë të të gjitha llojeve. Arreston narkotikëve tyre ishin larguar nga rrugët, dhe fëmijët tanë u shpëtuan”, shtoi mnisitrit serb ne fund

SHPËRNDAJE