Résultat de recherche d'images pour "pedofil skolu"Preshevë, 8 maj -Policia serbe ka nisus nje aksion masiv ne mbaare Serbinë kunder abuzimeva seksuale si dhe pedofileve (personave qe keperdorin femije, vajzat e mitura). Shih për kete ditëve te fundit ne mbare Serbine ka pasur ndjekje dhe arrestime kunder personane, tipave te kesaj kategorie te cilet po ndyshkohen nga gjykatat, pa pardon, jo me xhoba, por drejt ne burg nga 5-12 vjet, kane dekalruar policia dhe atoriteet e rendit per agjencine e lajmeve “Presheva jonë”


Në disa veprime në territorin e Serbisë, policia, në bashkëpunim me prokuroritë kompetente, kane  arrestuar 36 persona.

Aktakuze eshte ngritur sot edhe kunder nje mesoburri ne Raince te Preshwves i cili kishte një lidhje me nje te mitur (13) nxenese shqiptare.

Të gjthe keta te arerstuar  po mabhe para grolave, ku te dyshuari po akuzohen për krime seksuale, kryerjen e lëndimeve të rënda, kërcënime, perdhunime dhe tortura, keqperdorieme e abuzime seksuale me fimejte , te mitura etj

SHPËRNDAJE