Résultat de recherche d'images pour "Dalibor Micic"Ne kyrqytetijn francez në Paris dje kane defiluar njerez te gjate me mbi dy metra që nuk ka shkuar pa u vënë re.

Njëri nga ta iishte edhe je serb  2m46, me këpucë numer 68 gati sa kama e e shiptarit Tahir Buhiqit nga Persheva.  Dje ne Paris ishte një rekord botëror. Nja njezet burra ndër më të mëdhenjtë në botë utrakuan he defiluan en Paris.

Për lojtarin e basketbollit Dalibor Micic, 2m24, njeriu më i madh i Serbisë, “është mirë të jesh mes njerëzve të tjerë të mëdhenj”. “E gjithë jeta jote, ti je më i madhi në qytet dhe këtu, më në fund, ti takon njerëz më të gjatë se ti, është e mahnitshme..” ka buzëqeshur ai ne bisede em gazetaret francez,  transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jone¨”

Veshur me sandale të mëdha, Jeison Orlando Rodriguez Venezuelës (2m32) mban rekordin për këmbët më të gjata. “Aktualisht, ai vesh një madhësi 68, e cila është 28 në madhësi amerikane. Dhe ai vazhdon të rritet! Është e pabesueshme, është e tmerrshme “, thotë Georg Wessels, një këpucar gjermane.

“Kur takoheni me atë më të mëdhenjtë në botë, kjo është një ndjenjë tjetër. Është një pamje horizontale, sepse zakonisht kemi një pamje vertikale tek të tjerët që janë më të vegjël se ne. Por kur jemi së bashku, gjithmonë ndihemi si vëllezër, kemi forcë “, thotë francezi Brahim Takioullah, 2m46 dhe njeriu i dytë më i madh në botë.Image associée

SHPËRNDAJE