Medvegjë, 8 janar -Në natën ndërmjet 6 dhe 7 janar nga nje godotej akute ka vdekur gruaja P.M (54) nga një fshati malor në Medvegjë, ku atë natë gjitha rrugët ishin goditjet me dëborë me shteqe  deri në 2 metra, njftofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Putin në Medvegje na  e beri Serbine, Siberi  me acar dhe borë te amdhe !  

Nuk thone se koti mos  e lyp se e gjenë..Ne fakt serbet para nje muaji kerkuan dhe ja vuna emrin enje fsahti me emrikn Putin”, cka si duket ky Putini serdhi i vetëm, por me gjithe ftoftin dhe debren cka sivjet Medvegjen e ka shndërruar në “Siberi” në Serbi

Familja kishte lajmeruar me kohe mjeket e Shtëpise se Shendetit me telefon rreth orës 17.30 pasi asja ju paeraqit fillimisht një dhimbje koke e fortë, por punonjësit e shëndetësisë nuk arriten me kohë, sepse ishe mote i lige dhe gjicka e ngrire akull dhe r ruget ebllokuar per disa ore me debore te amdhe

Në të njëjtën kohë, shpjegon, burri dhe dy bijtë e vazhdoi rrugën e pasigurt “Lada Niva” të Medvegjës dhe me një ekip të mjekëve.

Përndryshe, fsahti Marovci njihet si pika më e lartë në komunën e Medvegjës qe ne dimri e shpalle si nje “zone e vdekur”  e izolar teresisht nga venbanimet normale.

 

SHPËRNDAJE