NATO Secretary General Jens Stoltenberg and United Nations Secretary-General Antonio Guterres

Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Antonio Guterres u takua me H.E. Z. Jens Stoltenberg, Sekretar i Përgjithshëm i Organizatës së Traktatit të Atlantikut Verior (NATO), njfotn agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Sekretarët e Përgjithshëm e përshëndetën bashkëpunimin e vazhdueshëm, në përputhje me mandatet e tyre përkatëse, midis dy Organizatave. Ata gjithashtu këmbyen pikëpamjet mbi situatat në Afganistan dhe Ballkanin Perëndimor.

SHPËRNDAJE