Salma Hayek zhvishet topless në filmin e saj të fundit “Americano”, ku luan rolin e një striptiste. Aktorja 45-vjecare ka treguar se edhe në këtë moshë mund të kesh një trup të bukur. Ylli meksikan është martuar me miliarderin francez Francois-Henri Pinault dhe ka një vajzë 4-vjeçare. Ajo gjithashtu nuk ka munguar edhe në ballinat apo faqet rozë të shumë Magazinave te njohura botërore. Disa nga fotot dhe promon zyrtare te filmit e keni më poshtë.

LIKE PER TE VAZHDUAR TUTJE…

[wp-like-locker]

Salma Hayek zhvishet topless
[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

 

SHPËRNDAJE