aaaaaaaaaBiznesmeni dhe bamiresi Sabri Maxhuni-Novosella sot ka postuar nje status ne facebook <komunikat> ku vullnetarisht eshte shprehur i gatshem ti fal 100 familjeve shqiptare nga Turqia nga 500 m/katror truall per ngritjen e shtepive, per rikthim ne vendlindje.

Ky veprim i z. Novosella sigurisht vjen pas zerave se trazirat ne Turqi po ndodhin per shkak te eliminimit te pjestareve me prejardhje shqiptare ne ushtrin turke…aaaaaa

 

 

SHPËRNDAJE