hahshssPresidenti i PDK-LDK-së Hashim Thaçi, ka gjetur një vend shumë të posaçëm për të vendosur një fotografi te pes ne kohen kur mediat vendore dhe nderkombëtare e lidhin me botne krimit. A thua sa do t’i bej pune Hashimit fotografia e Papes ne zyre?

Pikërisht në ballë të zyrës së tij, Thaçi ka vendosur fotografinë me Papa Françeskun, të cilin e kishte takuar muaj më parë në Vatikan, transmeton Telegrafi.

Presidenti Thaçi ishte pritur në një audiencë private nga Ati i Shenjtë, Papa Françesku, në Selinë e Shenjtë në Vatikan.

 Në takimin me Atin e Shenjtë, i cili kishte zgjatur më shumë se gjysmë ore, Thaçi kishte theksuar se vlerat që përfaqëson Selia e Shenjtë, si pajtimi, paqja, bashkëpunimi dhe toleranca janë vlera për të cilat është duke u angazhuar edhe Kosova.
SHPËRNDAJE