seeeKryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ka marrë vendim për lirimin nga detyra e zëvendësministrit të Punëve të Jashtme, z. Petrit Selimi i cili pretendonte t ejet eminister i jashtem. kesja i thone mos lyp edhe nje bri, se jet edhe pa tjetrin. Edhe ky Selimi ihste si Jahjga, “sbaka cufa tri dana”

Sipas agjencise  lajemeve “Presheva jonë” ky shakrkim vjen jo vetme pas deshtimit te diploamcise kosovare me lobimin dhe ngecjen enjohjeve por edhe akimet e shpeshta te Petrit Selimit me pionrin e Milshevicit, Ivica dacicin i cili per “kujtim” tahs i ka mbetur nje fotgrafi nga aktiviteti i tij “diplomatik” kur dikur ihste “diplomat”, ka shkruar agjencia e aljemeve “Presheva Jonë”

 

 

Selimi, në përputhje me aktet ligjore, do të vazhdojë angazhimin në postin e koordinatorit nacional në Zyrën e Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC). thuhet ne njoftimin e Zyres se Kryeministrit te Kosoves Isa Mustafa

SHPËRNDAJE