Me angazhimin e tij në politikë, duke iu bashkuar listës së Partisë Demokratike të Kosovës, ai synon të të çoi përpara ekonominë, veçmas fushën e turizmit, në të cilën edhe pati sukses.

Kurtishaj, për dekada me radhë, me agjencionin e tij turistik “Sharri Travel”, arriti të bëj bashkë trevat shqiptare, arriti t’i bashkojë shqiptarët, e të jetë urë lidhëse në mes tyre, madje me moton “Pusho Shqip”, e që ishte thirrja e vitit që lamë pas, u dëshmua se ai mund të bëj punë të mëdha.

Po ashtu, kontribut të jashtëzakonshëm, Kurtishaj vazhdon të jep duke qenë në krye të Shoqatës së Transportit rrugor.

Ndërsa, tani, po gjen mbështetje edhe tek qytetarët në çdo cep të vendit, pikërisht për shkak të kauzës së tij, forcmit dhe mbështetjes së bizneseve, nçdo cep të vendit, pikërisht për shkak të kauzës së tij, forcmit dhe mbështetjes së bizneseve e punësimit të të rinjëve.

E këtë pikërisht e ka synim edhe PDK me programin Rimëkëmbje.

Me përgatitjen, përvojën, dijen dhe përkrahjen që gëzon, Kurtishaj është njeriu i duhur që të të jetë përfaqësues i popullit.

SHPËRNDAJE