“Ishte një gjest i bukur”. Kështu e komentoi presidenti amerikan, Donald Trump mbërritjen e materialeve shëndetësore nga Rusia në Nju Jork, për emergjencën koronavirus, siç raporton “CNN”.

“Ishte një gjest i bukur nga presidenti rus, Putin, dhe mund të thosha “Jo, rrofsh”, ose mund të kisha thënë “faleminderit”. Ishin furnizime shëndetësore të një cilësie të lartë dhe kështu thashë “po i mbaj””, -deklaroi Trump nga Shtëpia e Bardhë

SHPËRNDAJE