Bruksel, 23 nentor  -Braziliani u dënua të enjten në një dënim të rëndë në Itali për sulme seksuale ndaj një gruaje të re në vitin 2013. Agjencia e lajmeve “Preshjva jonë” ka mësuar nga nje gjykatës në qytetin e Lombardisë se viktima seksuale eshte një vajze te re shqiptare 22-vjeçare.

Sulmuesi ndërkombëtar Robinho, një ish-lojtar i Milanit ose Real Madrid, u dënua të enjten në Itali me nëntë vjet burg për përdhunimin e ribashkimit, njoftoi media italiane.

Faktet kthehen në janar 2013, kur Robinho luajti në Milano. Një gjykatë në qytetin e Lombardisë e gjeti atë fajtor për përdhunimin e një vajze te reje shqiptare 22-vjeçare. Pesë të tjerë u ndoqën penalisht, akuzuar për të njëjtat fakte. Nuk dihet për atë kohë ata janë dënuar.

Robinho dhe pesë miqtë e tij do ta bënin vajzen e re shqiptare të pijë “deri në pikën që ta bënte të pavetëdijshëm dhe të paaftë për t’i rezistuar”. Ata pastaj bene marrëdhënie seksuale “të shumta dhe të njëpasnjëshme seksuale”.

SHPËRNDAJE