Carlos Slim, dhe këtë vit është në vendin e parë sipas revisës “Forbes’’.Slim në saje të fuqisë së tregut të aksioneve meksikan, pezo të fortë dhe vendimeve të suksesshme në biznes, tani ka 74 miliardë dollarë.

Ai për dy vjet rradhazi është në kryje të listës si njeriu më i pasur në planet, pasuria e të cilit këtë vit është shtuar për 20.5 miliardë dollarë, sipas revistës amerikane “Forbes”.

SHPËRNDAJE