« Ne shqiptarët jemi një komb i vogël. Kur dikush prej nesh arrin diçka, kjo është dicka shumë e madhe…Në Kosovë nuk do të kisha këtë fat të arrija ku jam sot..

Mundësitë atje janë të kufizuara..», ka thënë Rita Ora për gazetën zvicerane « 20 minutes », raporton agjencia informative kombëtare  «Presheva jonë»… VAZHDON përmes LIKE…

RITA ORA: NE KOSOVË NUK DO TA KISHA KET FAT…

[wp-like-locker]

 


Bernë, 1 gusht

 

Rita, duke treguar rrugën nga Kosova deri në Londër, kur kishte dalur ajo me famljen e saj, atëbotë  nuk ishte më shume së nje vjeçe, ka shtuar se “familja ime kur ishte dëbuar nga shtëpitë e tyre, gjyshi ishte i sëmurë rëndë..

 

Kjo është ishte një ndër miliona kujtimet e ngjashme. Dhe unë kisha fat që dola nga atje”

 

 

Rita në vazhdim duke folur për karrierë e saj të paaur  dhe suksesin ne sferën e muizkës ajo, nuk mund ta fsheh satisfaksionine saj duke pohuar se “Është e pabesueshme por e vërtetë se  unë sa herë kujtoj se ku kam arritur,  pickoj veten për çdo ditë, për tu siguruar se nuk jam në ëndërr”.[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE