Rita Ora ka pasur një konflikt me të përfolurin si të dashur të saj, gjë që është demantuar nga vetë Rita, por edhe nëna e Rob Kardashianit.[wp-like-locker]

 

LIKE PER TE VAZHDUAR ME TUTJE… Në një video incizim që qarkullon në YouTube, shihet se si Rob Kardashian dhe Rita Ora fjalosen në mes të rrugës dhe kanë debatuar ashpër me njëri-tjetrin.

Pas kësaj zënke Rob (i vëllai i Kim Kardashian) është futur në një supermarket, ku shitësi njoftoi menjëherë policinë, duke bërë thirrje që të arrestohet sepse është treguar shumë agresiv dhe ka dashur ta vriste shitësin, transmeton portali Editorial. Pas kësaj Rob Kardashian ka përfunduar në pranga.[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

SHPËRNDAJE