Ylli i muzikës R&B, Rihanna, duke se levizjeve te saj i rrin më shumë gati se sa  paparacët e saj të cilën në cdo pëllëmbë e ndjekin dhe i rrinë gati për ndonjë fotojashtë kontrollit të saj…Por, duket kohëve të fundit ka « bllokuar » Rihanna këta paparcë, sepse ajo në skenë para publikut leviz, duart ka ja ka qejfi.

 

Ajo nuk cenon, nuuk diskriminon lëvizjen e lirë të gishtrinjve të saj dhe ata lëvizin kah te dojnë në trupin e saj..Ajo lëviz gishtrnjtë e saj ka të duan, thellë më thellë..sikur për inat të paparacëve, sikur për qejfi të publikut me performance seksi …Së fundi, në çdo paraqitje, këngëtarja Rihanna me krenari tregon vithet dhe vlerat e saja të një femre seksi hot…wauuu…

SHPËRNDAJE