Një restorant i ri në Pekin të Kinës, i quajtur “Shithouse” (Nevojtore), ofron ushqime orientale të servuara nëpër replika të guaskës së WC-së dhe enë të cilat i përngjajnë atyre për kryerjen e nevojës!

Edhe pse shumicës së njerëzve iu vjen të vjellë vetëm nga emri i restorantit, ata të cilët e kanë vizituar thonë se ushqimi është i shijshëm.

SHPËRNDAJE