Gjate muajit te shenjte te Ramazanit, jo vetem ne Prishtine, por ne te gjithe Kosoven, restaurantet apo ne pergjithesi ambientet qe sherbejne ushqim me meny te veqanta per kete muaj, jane shume te kerkuar, por, jo te gjitha keto ambiente perfshijne kerkesat ideale per klientet. Disa e kane ambientin, por jane veshtire te frekuentueshem per shkak te cmimeve te larta qe nuk i arrijne mundesite e shtreses se mesme ne Kosove, e disa i kane cmimet solide, por, doren ne zemee nuk eshte se ofrojne ndonje ambient per ta nderuar nje mik, apo edhe familjen.

E nje vend ideal per klientet, i qasshem per te gjitha shtresat, si ne ate cfare ofrone vizualisht por edhe ne piate, e ofron restaurant PARKU ne Tauk Bahçe ne Prishtine. I rrethuar me gjelbrim natyral, ajrin e paster te parkut, i mobiluar me shije, e me nje sherbim me buzeqeshje e dashuri, keshtu do ta pershkruante me pak fjale secili vizitore i ri i ketij restauranti impresionin e pare.

Menyt jane te bollshme, me ushqime absolutisht te fresketa, duke filluar nga supa, sallata e duke vazhduar deri tek pjata kryesore, ku pershtypja e pjekjeve te mishit eshte e pa krahasueshme. Per qudi, krahasuar me restaurantet tjera ne kryeqytet te cilet perkunder krizes, edhe ne kete muaj te shenjte nuk i kane kursyer qytetaret me cmime absolutisht te pa justifikueshme, restaurant PARKU ofron menyne me speciale me cmim nen 10 euro, e tjerat edhe me lire.

Sigurisht se nese keni vendosur qe te shijoni nje iftare ne kete restaurant, rezervimin duhet ta beni me kohe, pasi qe interesimi eshte mjafte i larte per te darkuar mes ajrit te fresket sikur ne bjeshke, e sherbimit special e me perkushtim. Mos e humbisni, provojeni dhe binduni…!

SHPËRNDAJE