http://www.botasot.info/img/reshta-arbana-topi.jpgPresidenti i Shqipërisë, Bamir Topi, ka nderuar me Urdhrin “Nderi i Kombit”, aktorin e shquar të skenës dhe kinematografisë shqiptare, Reshat Arbana, me motivacionin si aktor i shquar i teatrit dhe kinematografisë, i cili me interpretimin mjeshtëror u bë një artist popullor, rolet e të cilit pasuruan me vlera të reja kulturën kombëtare.

SHPËRNDAJE