iliriAbasaddBernë, 6 qershor  – Siq kemi njotuar gazeta me e madhe zvicerane BLICK nga sot (gjate kampionatit) ka shkrur ne balline ne gjuhen shqipe nje tekst prej 3 rreshtave, por  ilustruar edhe me nje flamur apo me mire me thënë me një ish-flamur shqiptar me ylli, simbol ky i sistemit komunist gjate kohes se diktatorit Enver Hoxha.

 

Ambasadori Gjoni: Nje gabim teknik ne një gazetë nuk mund te luhase marëdheniet e mira shqiptaro -zvicerane

Agjencia e lajmeve “Presheva jonë” ne Zvicër ka kontaktuar ambasaden shqiptare ne Berne.  Lidhue em “famurin me ylli” ne agzeten zavxeran Blick ambasadori shiptar Ilir Gjoni per “Persheva jonë” ka deklaruar se “kemi pergaditur një reagim ku do t’i dergohet gazetes Blick qe t mos perseritet me ky gabim. Mendoj se ketu eshte berë nje lapsus apo leshim geabim tekni padashje nga kopelget e juaj qe këto gabime jane te natyrshme dhe nuk luhasin e as nuk vejne asesi ne dyshim raportet apo miqesine dhe bashkepunimin tone me zviceranet dhe mediat e ketushme..”

blickkcc11111

 

 

 

SHPËRNDAJE