Qeveria e Kosovës do të presë raundin e ardhshëm të bisedimeve ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, për të vendosur masa reciproke karshi produkteve të Serbisë dhe Bosnjës.

Qeveria e Kosovës do të presë raundin e ardhshëm të bisedimeve ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, për të vendosur masa reciproke karshi produkteve të Serbisë dhe Bosnjës, tha në një intervistë, zëvendëskryeministrja dhe Ministre e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës, Mimoza Kusari-Lila.

SHPËRNDAJE