Një grua 21-vjeçare dhe një grua 57-vjeçare vdiqën në rajonin e Kharkiv-it si rezultat i bombardimeve ruse, sipas një përditësimi në Telegram nga guvernatori rajonal, Oleh Synyehubov .

Përveç kësaj, tha ai, gjatë natës një raketë ruse goditi një oborr shkolle dhe tre civilë të tjerë “morën lëndime shpërthyese”, raporton The Guardian.

Ai ka shkruar: Forcat tona të armatosura vazhdojnë të shkatërrojnë pushtuesit në vijën e kontaktit. Në drejtimin Kharkiv, pushtuesit sulmuan në drejtim të Dementiivka dhe Pitomnyk, pësuan humbje dhe u tërhoqën. Në zonën e Iziumit, armiku nuk ndalet së tentuari për të avancuar. Mbrojtësit tanë po bëjnë rezistencë, duke shkatërruar fuqinë punëtore dhe mjetet e blinduara të pushtuesit.

Pretendimet nuk janë verifikuar në mënyrë të pavarur.

SHPËRNDAJE