Kur fillon muaji i madhërueshëm i Ramazanit është pyetje e përvitshme e shqiptareve ne Ballkan. Sivjet Muaji i Ramazanit sipas kalendarit pritet të fillojë me 15 Maj diten e Martë dhe të përfundojë në 15 Qershor

Kurse 15 Qershor do të jetë dita e parë e festës së Fiter Bajramit.

SHPËRNDAJE