Kandidati i PDK-së për kryeministër, Enver Hoxhaj sot pasdite ka qëndruar për vizitë në qytetin e Prizrenit.
Në një video të publikuar, teksa Hoxhaj me bashkëpunëtorë po shëtiste në Abi qarshia, një qytetar nga Prizreni ndalet për ta përshëndetur dhe i uron suksese në gjuhën gjermane. Ai i drejtohet Hoxhajt si kryeministër i ardhshëm, duke i thënë se PDK dhe krahu i luftës do të fitojë kësaj here.
” Suksese kryeministri i ardhshëm. Të urojmë shumë shumë suksese dhe punë të mbarë. Zoti ju ndihmoftë. Me juve përpara.”, thotë ai.
SHPËRNDAJE