Bernë, 25 shkurt –  Në sheshin sheshin e “Helvetiaplatz” të kryqendrës se Zvicrës ne Bernë është mbajtur sot nje  protestë e madhe  për lirimin e Ramush Haradinajt.  Ne këte protestë ku dominuan flamujt shqiptare , te Zvicres, amertikan dhe te NATO-s  qindra pjesemarres mergimtar nga Kosova, Shqiperia, Maqedina e Presheva brohoriten njezërit: Liroeni Ramush Haradinajn ta drejtoj shtetin e Kosovës, njofton agjencia  e lajmeve “Persheva jonë” nga Zvicra.

 
I mbushur plot eperplote shiptare ne  sheshin e “Helvetiaplatz” në Bern perosnlaite politike derh ushtarkae nga Kosva e diaspora  kane  mbajtur edhe fjalime në përkrahje të Haradinajt.

Bashkatdhetarët pjesëmarrës në protestë shpresojnë se kjo protestë do të jetë e fundit dhe se Ramush Haradinaj, ku lideir i shipareve te Kosovës  pritet të lirohet pas seancës se 2 marsit i cili ne shtpi do te jete me 3 mars.

SHPËRNDAJE