Preshevë, 27 mars -zëvendëskryeministri i Qeverise së Kosovës, Ramiz Kelmendi ka vizituar kompaninë prestigjioze në Kosovë  e më gjerë që  merret me prodhimin e pijeve jo alokoolike, energjike dhe vajit ushqimor “Fluidi Rc Cola”  e rpitur nga presidneit i saj Ing. Fejzullah Mustafa nga (Zhunica) e Preshevës, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva jonë”

Fillimisht patoprini Fejzullah Mustafa ka informuar të dytin e qeverisë lidhur me ecurinë e punës dhe sfidat nëpër të cilat kanë kaluar dhe po kalojnë.

Kompania është themeluar në shtator të vitit 1994 dhe ka arritur që tashmë të jetë një nga kompanitë kryesore dhe më të mëdha në Kosovë dhe në rajonin e Ballkanit duke prodhuar pije me licenca ndërkombëtare si Rc cola, Red rain, Jafa, Fluidi, Double force e të tjera.

Zëvendëskryeministri Klemendi duke pergezuar kreret e  Fluidi-Rc Cola është fascionmuar me ecurinë e gjerë tashme të këtij biznesi familjar duke uruar kreret e Fluidi-Rc cola qe te arrtije majat e sukesesve.

“Qeveria e Kosovës  janë të përkushtuar për krijimin e një mjedisi më të favorshëm për biznese dhe është duke punuar në përmirësimin e politikave më të mira sidomos të prodhimtarisë siq eshte kjo Fluidi-Rc Cola shembull për bizneset kosovare..”, tha nder tjera z.Kelmendi.
Fejzullah Mustafa, pronar i fabrikës Fluidi-Rc Cola, pays taskimimt me zv.kryeminstrit kosovar Kelmendit, për agjencine e lajmeve “Presheva jonë” ka deklaruare se prdjimi dhe transporimi i produktevete Fluidi-Rc cola ka avancuart dukshem duike kaluar edhe kifijtë. Lëngjet e Fluidi-Rc cola tashmë jane të njohura,  jo vetëm në vend, por edhe në rajon, Evropë e më gjerë ku edhe eksportohet me shumicë pos ne Zvicër edhe ne disa vende te BE-së.

 

 

SHPËRNDAJE