Preshevë, 22 nentor -Jane dhjete kompanitë me seli në Serbi, të cilët shesin mallra në Kosovë qe  nuk i nenshkrohen pagesës prej 100 %  per tatime të vendosura nga Qeveria e Ramush Haradinaj, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Për këto kompani, Prishtina lëshoi një aneks të vendimit të mëparshëm, në mënyrë që produktet e këtyre kompanive të mund të vendoseshin në Kosovë.
Kompanite qe jane liruar nga Qeveria e Kosovës nga taksta janë: FLUD-i nga Presheva, pastaj produktet e Coca-Cola HBC, Tuborg, Dukat, Gemalto, Rauh, Henkel, Tuborg, një fabrikë për prodhimin e lëngjeve të gazuara dhe jo të gazuara “ Fluidi” nga Presheva,” Gorenje “,” Megle ” dhe firma e keksave “Yafa ” në pronësi të Kapa Star Group.Résultat de recherche d'images pour "fluidi presevo"

SHPËRNDAJE