Qeveria në detyrë e udhëhequr nga Albin Kurti ka marrë vendim për të ndarë 500 mijë ndihmë financiare për Komunat e Preshevës, Bujanovcit dhe të Medvegjës.
Sipas këtij vendimi të Qeverisë, mjetet janë ndarë me qëllim të përballimit të gjendjes së krijuar nga pandemia COVID-19.
Ministria e Fincave dhe Transfereve është e obliguar për sigrumin e këtyre mjeteve, përmes Ndarjeve Buxhetore të Buxhetit të Kosovës.

SHPËRNDAJE