Presheva Jonë,21 Prill
Në sondazhin e hapur të datës 19 Prill nga Agjencia Informative “Presheva Jonë”  i cili do të zgjasë deri dy ditë para zgjedhjeve deri tani kanë marrë pjesë 345 votues të cilët kanë votuar për subjektin e tyre të preferuar.

Deri tani kryeson Partia për Veprim Demokratik me 22 % (75) votues,e dyta është Partia Demokratike Shqiptare me 19 % (65) votues dhe të tjerat siq mund ti shihni në tabel. Sondazhi pra do të jetë i hapur deri dy ditë para zgjedhjeve ku besojmë se do të kemi sado pak një ide se ku janë të orientuar qytetarët. Shiqone tabelën.

[polldaddy poll=6151979]

Klikoni mbi foto që të shihni rezultatet e deritanishme më qartë

SHPËRNDAJE