Ju njoftojmë se më 24 qershor 2012 e diel, mbahen votimet për Asamblenë Komunale në Medvegjë. Nga mediumi juaj kërkojmë që t’i jipni një hapësirë informimi votuesve të Medvegjës që gjenden përkohësisht të vendosur në Republikën e Kosovës për shkaqe të njohura. Ju lutemi që të na e krijoni një hapësirë prezantimi në mediumin tuaj kur të keni mundësi deri ditën e shtunë 23 qershor 2012, si dhe të dërgoni reporteterët tuaj në vendvotimet e Medvegjës, thuhet në komunikatër e PVD-së

SHPËRNDAJE