Në një sondazh në story të fan page, ku kemi kërkaur nga qytetarët që të na tregojnë se si e vlerësojnë punën e presidentit të Federatës së Futbollit të Kosovës, z. Agim Ademi ku i kemi dhënë dy opsione në pyetjen: Si e vlerësoni punën e z. Agim Ademi, qytetarët kanë mundur të përgjigjen me: E mire dhe E keqe.

Nga gjithësej 307 respodent, në vetëm një orë, rreth 80% e tyre apo 246 prej tyre kanë vendosur që ta klikojnë opsionin “E mirë” që do të thotë se i kanë besuar.

Vlenë të theksohet se ky sondazh vjen pas sondazhit të javës së kaluar ku z. Ademi printe me afër 48% të votave në pyetjen se cila është figura juaj e preferuar në Kosovë, ku presidenti i FFK-së doli I pari në garë me liderët sportive e politik në vend.

SHPËRNDAJE