Prostituta Jenny Thompson, e bërë e famshme pasi pati një marrëdhënie seksuale me futbollistin Wayne Rooney, ka zbuluar se është shtatzënë.

Por Thompson, 23 vjeç, që pranon se ka fjetur me më shumë se 100 burra, do të bëjë një test ADN-je për të konfirmuar identitetin e babait…vazhdon, por përmes LIKE

[wp-like-locker]Thompson, që pati marrëdhënie seksuale me futbollistin, kur e shoqja e tij ishte shtatzënë në muajin e pestë, thotë se është në muajin e gjashtë të shtatzënisë.

 

Fëmija do të lindë për Krishtlindje, kurse Thompson thotë se i vjen të qeshë kur mendon se meshkuj të ndryshëm mund të jenë babai i fëmijës së saj.

Ajo ka pasur marrëdhënie seksuale edhe me Mario Balotelli-n, dy herë pas shpinës së Raffaella Fico. Thompson thotë se Balotelli ia kalon Rooney-t në krevat, duke e renditur ndër dhjetë dashnorët e saj më të mirë.

Por Rooney ka paguar për një natë seks 1200 sterlina.

 

Më pas ajo fjeti me aktorin xhuxh, Josh Bennett.

Thompson tha se të bëje seks me xhuxhin ishte një gabim i madh sepse ishte seks për një natë.

I pyetur për babanë e fëmijës, ajo tha se meshkujt e saj duhet të bëjnë llogaritë. “Shpresoj që Mario dhe Josh të dinë matematikë,” tha ajo.

Thompson tha se të bëje seks me xhuxhin ishte një gabim i madh sepse ishte seks për një natë.

I pyetur për babanë e fëmijës, ajo tha se meshkujt e saj duhet të bëjnë llogaritë. “Shpresoj që Mario dhe Josh të dinë matematikë,” tha ajo. [/wp-like-locker]  Pra,  dihet tashmë për cka Like ..në interes të fëmijëva tanë..Jufalemnderit për mirkuptim..

SHPËRNDAJE