Në mesazhin e tij të urimit me rastin e festës së Fitër Bajramit, hoxha i xhamisë së Madhe në Preshevë,Sevdail Jakupi porositi besimtarët të jenë solidarë dhe të ndihmojnë të gjithë ata që kanë nevojë, jetimët dhe skamnorët, në mënyrë që edhe ata të gëzohen në këtë festë,bashkë me të gjithë neve.

SHPËRNDAJE