Regjisori i Big Brother VIP, Eduard Grishaj ka folur sot lidhur me reality shown, suprizat në vijim, duke dhënë edhe detaje

Regjisori i Big Brother VIP, Eduard Grishaj ka folur sot lidhur me reality shown, suprizat në vijim, duke dhënë edhe detaje.

I pyetur mbi Kejvinën, Grishaj u shpreh:

“Kejvina nuk erdhi në studio sepse ishte e ngarkuar, por tani që kemi komunikuar me të është mirë dhe besojmë se do vijë edhe në studio”, u shpreh Grishaj.

Grishaj tha se dronat dhe parashutat nuk do të lejohen në asnjë mënyrë brenda shtëpisë.

SHPËRNDAJE