Komuna e Prishtinës organizon sot ceremoninë e fillimit të punimeve në Sheshin e Pavarësisë ”Ibrahim Rugova” në kryeqytet.
Në këtë ceremoni pritet flasë kryetari i komunës, Isa Mustafa. Sheshi ”Ibrahim Rugova” shtrihet përballë institucioneve të Kosovës, do të ketë 13 mijë metra katrorë dhe do të kushtojë mbi 4 milionë euro.

SHPËRNDAJE