LUTA PLOTE IDE…

 

– Kosova dhe Lugina e Preshevës t’i rikthehen kufijve të 1956-s

– Do të vijë dita kur të gjithë do ta pranojnë idenë time

– Po hetohet edhe ish-ministri Lutfi Haziri

 

Pra, këto nalt ishin vetëm disa ide të Lutës e rreth Lutës, siq po duket Lutes te Gillanti do t’i kercasin dikah…ishalla qajo e fundit, jo se belivallha duket burr i mirë, ani pse kani herë baruti po i del i lagrt..

Tani për tani ai vec po i bjen violonës pa zë…Sikur, qysh e kishin pas vet Nesradinin, po zanin ku e ka o ti njeri ? ..Haaaajt ja ndien hanez, ma vonë…Njeshmi zana t’mire o Lutë  e shifemi kismet për t mirë te Kristali e pime kapuchino…

SHPËRNDAJE